Remschoenen AUDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren AUDI

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoenen als handrem

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht.

Remschoen zelf monteren

Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.

Bekijk ook alle audi remschoenen op RemOnderdelen.nl