Remschoenen AUDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Remschoenen AUDI bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.