Remschoenen AUDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen AUDI bestellen

De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw onderdelen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remschoenen zelf demonteren

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen.

Remschoenset monteren

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.