100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 2.0 TDI 110PK
Bouwjaar 01.2013 - 08.2016

Remschoenen AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Remschoenen monteren AUDI A3 (8V1, 8VK) 2.0 TDI

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 (8V1, 8VK). Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVERPONTIACFERRARILANCIACHEVROLET. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen als handrem

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Wij controleren altijd bij de AUDI dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.