100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Limousine 1.6 TDI 105PK
Bouwjaar 09.2013 - heden

Remschoenen AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remschoenen als handrem

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het veilige "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM) 1.6 TDI.

Remschoenen monteren AUDI A3 Limousine (8VS, 8VM)

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.