100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A3 Sportback 2.0 TDI 16V 140 PK
Bouwjaar 09.2004 - 03.2013

Remschoenen AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 TDI 16V

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren AUDI A3 Sportback (8PA) 2.0 TDI 16V

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd

Remschoenen als handrem

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A3 Sportback (8PA) past. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Minimale dikte remschoenen

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.