100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A8 3.0 218 PK
Bouwjaar 07.2003 - 05.2006

Remschoenen AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.0 past. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI A8 (4E2, 4E8) komen.

Remschoenen als handrem

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Remschoenen monteren AUDI

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.