100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: AUDI
Gekozen auto:AUDI A8 3.2 FSI quattro 260 PK
Bouwjaar 06.2005 - 07.2010

Remschoenen AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.2 FSI quattro

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren AUDI A8 (4E2, 4E8) 3.2 FSI quattro

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BMWMGDAIMLERISUZU.

Remschoenen als handrem

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij controleren altijd bij de AUDI A8 (4E2, 4E8) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Minimale dikte remschoenen

Je kunt bij ons betalen via AfterPay, PayPal, overboeking en iDeal Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw AUDI komen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.