Remschoenen BEDFORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen BEDFORD bestellen

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Remschoenen zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remschoenset monteren

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.