Remschoenen BEDFORD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Elke BEDFORD heeft een eigen VIN-nummer. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.

Remschoenen monteren auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bekijk ook alle bedford remschoenen op RemOnderdelen.nl