Remschoenen BMW

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Remschoenset monteren

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remschoenen BMW bestellen

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.