Remschoenen BMW

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw BMW komen.

Remschoen zelf monteren

Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoenen monteren auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Bekijk ook alle bmw remschoenen op RemOnderdelen.nl