Remschoenen BMW

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen BMW bestellen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een duidelijke website. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoen zelf monteren

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Minimale dikte remschoenen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.