Remschoenen CADILLAC

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen CADILLAC bestellen

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.

Remschoenset monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Remschoenen zelf demonteren

De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.