Remschoenen CHEVROLET

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Wij leveren onderdelen van de merken ABS, Brembo en Brakemax

Remschoen zelf monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw CHEVROLET komen. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Remschoenen monteren auto

Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Bekijk ook alle chevrolet remschoenen op RemOnderdelen.nl