Remschoenen CHEVROLET

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHEVROLET. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Remschoenen auto bestellen

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenen zelf demonteren

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.