Remschoenen CHRYSLER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren CHRYSLER

Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen.

Remschoen zelf monteren

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Remschoenen als handrem

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto.

Bekijk ook alle chrysler remschoenen op RemOnderdelen.nl