Remschoenen CHRYSLER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw CHRYSLER. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor.

Remschoenset monteren

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenen auto bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.