Remschoenen DACIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.

Remschoenen monteren DACIA

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoen zelf monteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle dacia remschoenen op RemOnderdelen.nl