Remschoenen DAEWOO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenset monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas, ATE, Rofren, Zimmermann, Textar, Bosch en TRW De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Remschoenset DAEWOO kopen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSEATMERCEDES-BENZCHEVROLET. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Remschoenen auto bestellen

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.