Remschoenen DAEWOO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Minimale dikte remschoenen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Remschoenen auto bestellen

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoen zelf monteren

Gietijzer komt minder veel voor als component. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.