Remschoenen DAEWOO ARANOS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1995 tot heden
66
90
Sedan
01-1995 tot heden
70
95
Sedan
01-1995 tot heden
77
105
Sedan

Remschoenset DAEWOO ARANOS kopen

Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto.

Remschoenen DAEWOO bestellen

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen.

Remschoenset monteren

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.