Remschoenen DAEWOO ARANOS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
01-1995 tot heden
66
90
Sedan
01-1995 tot heden
70
95
Sedan
01-1995 tot heden
77
105
Sedan

Remschoenen monteren DAEWOO ARANOS

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.

Remschoen zelf monteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor.

Remschoenen als handrem

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw DAEWOO past. Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle daewoo aranos remschoenen op RemOnderdelen.nl