Remschoenen DAEWOO LACETTI Hatchback

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-2004 tot heden
70
95
Hatchback
06-2002 tot heden
69
94
Hatchback
02-2004 tot heden
80
109
Hatchback
02-2004 tot heden
90
122
Hatchback

Remschoenen als handrem

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoenen monteren DAEWOO LACETTI Hatchback

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Bekijk ook alle daewoo lacetti hatchback remschoenen op RemOnderdelen.nl