WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAEWOO LACETTI Hatchback (KLAN)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschoenset monteren

Wij controleren altijd bij de DAEWOO LACETTI Hatchback (KLAN) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUSIVECOMASERATI. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenen DAEWOO bestellen

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Remschoenen vindt u gemakkelijk op onze website middels onze kentekencheck. De prijzen zijn altijd voor een set van 4 schoenen, dit is genoeg voor 2 wielen. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Remschoenset auto kopen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.