Remschoenen DAEWOO LEMANS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1990 tot heden
65
88
Sedan
09-1990 tot heden
55
75
Sedan
09-1990 tot heden
72
98
Sedan

Remschoenset DAEWOO LEMANS kopen

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Remschoenset monteren

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Benzine verbruik is een hot item in de auto industrie.

Remschoenen DAEWOO bestellen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOTRENAULTCADILLACMINI. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.