Remschoenen DAEWOO LEMANS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1990 tot heden
65
88
Sedan
09-1990 tot heden
55
75
Sedan
09-1990 tot heden
72
98
Sedan

Remschoen zelf monteren

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de DAEWOO LEMANS dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoenen als handrem

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remschoenen monteren DAEWOO

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.

Bekijk ook alle daewoo lemans remschoenen op RemOnderdelen.nl