Remschoenen DAEWOO MATIZ Bestelwagen (KLA4)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto

Remschoenen DAEWOO MATIZ Bestelwagen (KLA4) bestellen

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels.

Remschoenset DAEWOO kopen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen.

Remschoenset monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOLAND ROVERHONDAFERRARI. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd.