Remschoenen DAEWOO MATIZ

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1998 tot heden
38
52
Hatchback
01-2003 tot heden
47
64
Hatchback
04-2003 tot heden
46
63
Hatchback

Remschoen zelf monteren

Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.

Remschoenen als handrem

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren.

Remschoenen monteren DAEWOO MATIZ

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO komen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto.

Bekijk ook alle daewoo matiz remschoenen op RemOnderdelen.nl