WhatsApp us +31 (0)6 85 49 25 92WhatsApp us!

Remschoenen DAEWOO MATIZ (M100, M150)

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
09-1998 tot heden
38
52
Hatchback
01-2003 tot heden
47
64
Hatchback
04-2003 tot heden
46
63
Hatchback

Remschoenset DAEWOO MATIZ (M100, M150) kopen

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht.

Remschoenset monteren

Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden.

Remschoenen DAEWOO bestellen

Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Je kunt bij ons betalen via AfterPay Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Houdt u altijd rekening met weekend, zondagen en feestdagen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.