Remschoenen DAEWOO NEXIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1995 tot heden
52
71
Hatchback
02-1995 tot heden
55
75
Hatchback
08-1996 tot heden
44
60
Hatchback
02-1995 tot heden
66
90
Hatchback

Remschoen zelf monteren

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DAEWOO NEXIA komen. Wij verkopen onderdelen met kortingen tot 65%.

Remschoenen monteren DAEWOO

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Remschoenen als handrem

De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto.

Bekijk ook alle daewoo nexia remschoenen op RemOnderdelen.nl