Remschoenen DAEWOO NEXIA Sedan

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
02-1995 tot heden
52
71
Sedan
02-1995 tot heden
55
75
Sedan
08-1996 tot heden
44
60
Sedan
08-1997 tot heden
59
80
Sedan

Remschoenset DAEWOO NEXIA Sedan kopen

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Remschoenen DAEWOO bestellen

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd.

Remschoenset monteren

Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.