Remschoenen DAEWOO NUBIRA Stationwagen

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Uitvoering
Bouwjaar
KW
PK
Type auto
06-1999 tot heden
78
106
Stationwagen
06-1999 tot heden
98
133
Stationwagen

Remschoenen als handrem

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.

Remschoenen monteren DAEWOO NUBIRA Stationwagen

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw DAEWOO, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Remschoen zelf monteren

Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger.

Bekijk ook alle daewoo nubira stationwagen remschoenen op RemOnderdelen.nl