100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: DAEWOO
Gekozen auto:DAEWOO REXTON 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04.2002 - heden

Remschoenen DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOPLYMOUTHCADILLACROVER. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw DAEWOO REXTON (GAB_) 2.9 TD. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoenen monteren DAEWOO REXTON (GAB_)

Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Wij controleren altijd bij de DAEWOO dealer of de onderdelen passen op uw auto. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Minimale dikte remschoenen

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen.