Remschoenen DAF

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een overzichtelijke website. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoen zelf monteren

Wij controleren altijd bij de DAF dealer of de onderdelen passen op uw auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht.

Remschoenen monteren auto

Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Bekijk ook alle daf remschoenen op RemOnderdelen.nl