Remschoenen DAIHATSU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen.

Remschoenen als handrem

De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Remschoenen monteren DAIHATSU

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.

Bekijk ook alle daihatsu remschoenen op RemOnderdelen.nl