Remschoenen DAIMLER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoenen DAIMLER bestellen

De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Remschoenset monteren

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.