Remschoenen DODGE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw order? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoen zelf monteren

Het rendement uit de benzine motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw DODGE komen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen.

Remschoenen monteren auto

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Bekijk ook alle dodge remschoenen op RemOnderdelen.nl