Remschoenen DODGE

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen DODGE bestellen

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoenset monteren

Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig.

Remschoenen zelf demonteren

Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Gietijzer komt minder veel voor als component. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend.