Remschoenen FERRARI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd.

Remschoenen FERRARI bestellen

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop.

Remschoenen zelf demonteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste rem onderdelen. Onze partners kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.