Remschoenen FIAT

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen FIAT bestellen

Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Remschoenset monteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP.

Remschoenen zelf demonteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto.