Remschoenen HONDA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen HONDA bestellen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto-onderdelen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto.

Remschoenen zelf demonteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Remschoenset monteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen.