Remschoenen HONDA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket.

Remschoenen monteren HONDA

Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remschoen zelf monteren

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Bekijk ook alle honda remschoenen op RemOnderdelen.nl