Remschoenen HYUNDAI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw HYUNDAI komen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Remschoen zelf monteren

De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Wij verkopen rem onderdelen met kortingen tot 65%. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Remschoenen monteren auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop.

Bekijk ook alle hyundai remschoenen op RemOnderdelen.nl