Remschoenen INFINITI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Wij controleren altijd bij de INFINITI dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen zelf demonteren

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.

Remschoenen auto bestellen

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.