Remschoenen INFINITI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.

Remschoenen monteren INFINITI

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoenen als handrem

Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bekijk ook alle infiniti remschoenen op RemOnderdelen.nl