Remschoenen ISUZU

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen ISUZU bestellen

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoenen zelf demonteren

Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring.

Remschoenset monteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.