WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: ISUZU
Gekozen auto:ISUZU CAMPO 2.0 71PK
Bouwjaar 01-1983 - 03-1988

Remschoenen ISUZU CAMPO (KB) 2.0

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw ISUZU CAMPO (KB) 2.0 past. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een snelle website. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu.

Remschoenen als handrem

De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw order kunt maken op onze webshop. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.

Remschoenen monteren ISUZU CAMPO (KB)

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties bekijken. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw ISUZU komen.