Remschoenen IVECO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel.

Remschoenset monteren

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Elke IVECO heeft een eigen VIN-nummer. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remschoenen auto bestellen

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben.