Remschoenen IVECO

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen als handrem

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels.

Remschoenen monteren IVECO

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. De airco van het voertuig zorgt voor een fijne temperatuur.

Remschoen zelf monteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop.

Bekijk ook alle iveco remschoenen op RemOnderdelen.nl