WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: IVECO
Gekozen auto:IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis 45C/E, 50C/E 109PK
Bouwjaar 09-2016 - heden

Remschoenen IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis 45C/E, 50C/E

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoenen monteren IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis 45C/E, 50C/E

Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LINCOLNJEEPCADILLACIVECOSMART.

Remschoenen als handrem

Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Minimale dikte remschoenen

Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Wij controleren altijd bij de IVECO DAILY VI Open laadbak/ Chassis dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.