Remschoenen JAGUAR

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remschoenen monteren JAGUAR

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remschoenen als handrem

Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto.

Bekijk ook alle jaguar remschoenen op RemOnderdelen.nl