Remschoenen JEEP

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt.

Remschoenen als handrem

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen monteren JEEP

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Bekijk ook alle jeep remschoenen op RemOnderdelen.nl