100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: JEEP
Gekozen auto:JEEP GRAND CHEROKEE IV 3.0 TD V6 4x4 243 PK
Bouwjaar 04.2014 - tot heden

Remschoenen JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) 3.0 TD V6 4x4

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2) 3.0 TD V6 4x4. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels.

Remschoenen monteren JEEP GRAND CHEROKEE IV (WK, WK2)

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij controleren altijd bij de JEEP dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Minimale dikte remschoenen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Gietijzer komt minder vaak voor als component. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIPEUGEOTDAIMLERCHEVROLETPORSCHE. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.