Remschoenen KIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoen zelf monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.

Remschoenen monteren KIA

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen als handrem

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Bekijk ook alle kia remschoenen op RemOnderdelen.nl