Remschoenen KIA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw KIA, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wilt u aankoop corrigeren? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan twintig jaar geleden. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel.

Remschoenen auto bestellen

De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer.

Remschoenen zelf demonteren

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit.