Remschoenen LADA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck.

Remschoenset monteren

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden.

Remschoenen LADA bestellen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Invoeren van auto's uit andere landen dan dan Nederland komt steeds vaker voor. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg.