Remschoenen LADA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LADA

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Remschoenen als handrem

De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Onze aangesloten garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoen zelf monteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.

Bekijk ook alle lada remschoenen op RemOnderdelen.nl