Remschoenen LAND ROVER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LAND ROVER

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest.

Remschoenen als handrem

Houdt u altijd rekening met zondagen, weekend en feestdagen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Wij leveren onderdelen van de merken Brembo, ABS en Brakemax Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs.

Remschoen zelf monteren

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden. Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Bekijk ook alle land rover remschoenen op RemOnderdelen.nl