Remschoenen LAND ROVER

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen LAND ROVER bestellen

Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoenset monteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen zelf demonteren

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Aluminium velgen worden steeds vaker gemonteerd. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.