WhatsApp us +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp us!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LAND ROVER
Gekozen auto:LAND ROVER 88/109 2.5 D 4x4 69PK
Bouwjaar 11-1979 - 05-1984

Remschoenen LAND ROVER 88/109 (LR) 2.5 D 4x4

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Remschoensets achterzijde

Remschoenen als handrem

Een auto uit Rusland heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.

Remschoenen monteren LAND ROVER 88/109 (LR) 2.5 D 4x4

De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Ook de remtrommels zullen goed nagekeken en eventueel gereinigd of vervangen worden. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen.

Minimale dikte remschoenen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LAND ROVER 88/109 (LR), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij controleren altijd bij de LAND ROVER dealer of de onderdelen passen op uw auto. Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.