Remschoenen LDV

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenen zelf demonteren

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels.

Remschoenset monteren

Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Wij controleren altijd bij de LDV dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Remschoenen auto bestellen

Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.