Remschoenen LEXUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Lucas, Zimmermann en TRW De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren en nieuwe glijbussen.

Remschoenen LEXUS bestellen

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Remschoenen zelf demonteren

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen.