Remschoenen LEXUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LEXUS

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw auto komen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00.

Remschoen zelf monteren

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De juiste remschoenset voor uw CAR vindt u gemakkelijk met onze kentekencheck. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen als handrem

U kunt bij ons langs komen voor onze expertise. Voor sommige auto’s zijn er nu ook voorgemonteerde remschoensets inclusief wielremcilinders te koop. De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Bekijk ook alle lexus remschoenen op RemOnderdelen.nl