100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS IS II 250 208 PK
Bouwjaar 08.2005 - 03.2013

Remschoenen LEXUS IS II (_E2_) 250

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Remschoenen monteren LEXUS IS II (_E2_) 250

Vaak zijn de remschoenen de oorzaak van het remverschil. Deze dienen dan ook vervangen en opnieuw afgesteld te worden . U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.

Minimale dikte remschoenen

De achterwielen remmen voor ongeveer 20% mee terwijl de voorremmen voor 80% zorgen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De schoenen moeten altijd per as vervangen worden om remverschil te voorkomen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw LEXUS IS II (_E2_), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De airco van het voertuig zorgt voor een koude temperatuur.

Remschoenen als handrem

Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Elke LEXUS heeft een eigen VIN-nummer. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Als de remschoenen natte of donkere plekken vertonen kan dat wijzen op een lekkende wielremcilinder en deze zal dan ook vervangen moeten worden.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.