100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: LEXUS
Gekozen auto:LEXUS LS 500h AWD 299 PK
Bouwjaar 10.2017 - tot heden

Remschoenen LEXUS LS (_F5_) 500h AWD

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.
Remschoensets achterzijde

Minimale dikte remschoenen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw LEXUS LS (_F5_) 500h AWD past. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website.

Remschoenen als handrem

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw LEXUS LS (_F5_) komen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.

Remschoenen monteren LEXUS

Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. In ons magazijn heeft AutoOnderdelenExpert.nl meer dan 22.000 producten op voorraad liggen. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.