Remschoenen LINCOLN

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren LINCOLN

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.

Remschoenen als handrem

Houdt u altijd rekening met weekend, feestdagen en zondagen. De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen.

Remschoen zelf monteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn.

Bekijk ook alle lincoln remschoenen op RemOnderdelen.nl