Remschoenen LOTUS

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Remschoenen en APK. Doordat de remmen van uw auto voor uw veiligheid moeten zorgen, worden deze bij de APK zeer grondig onderzocht. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Remschoenen LOTUS bestellen

De prijzen van deze onderdelen vallen zeker mee als deze gekocht worden bij AutoOnderdelenExpert.nl. Wij verkopen de onderdelen tegen groothandelsprijzen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden.

Remschoenen zelf demonteren

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. Remschoen bedienen doorgaans de achterwielremmen en hebben bijna dezelfde werking als de remblokken aan de voorkant van de auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, Brembo en ABS Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past.