Remschoenen MASERATI

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

U vindt op onze website dus altijd meerdere sets in 1 verpakking. Er zitten dus 4 segmenten in en eventuele handremhendels. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Remschoenen MASERATI bestellen

In ons magazijn heeft RemOnderdelen.nl meer dan 21.000 producten op voorraad liggen. Remverschil in de wielen kan erg gevaarlijk zijn. De auto zal dan bij het remmen naar links of rechts uitbreken waardoor men kan slippen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw auto past. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid.

Remschoenen zelf demonteren

Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Remschoenen vervangen begint met het demonteren van het wiel en de remtrommel, nu ziet u de remschoenen zitten. Deze zijn met elkaar verbonden door een remschoen-montageset en wielremcilinder.