Remschoenen MAZDA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Remschoenen monteren MAZDA

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Hierbij worden te grote remverschillen bij de achterwielen direct gezien en dat zorgt voor een APK afkeur van de auto. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. De achterremmen zijn met remschoenen uitgerust als er ook remtrommels gebruikt worden.

Remschoenen als handrem

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Remschoenen koopt u bij AutoOnderdelenExpert.nl met kortingen tot wel 65% op de winkelprijs. De handremschoenen worden bediend door een handremkabel in plaats van wielremcilinders.

Remschoen zelf monteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. De schoenen worden in de remtrommel gemonteerd en er tegenaan gedrukt tijdens het remmen. De schoenenset bestaat uit 4 segmenten omdat er ter minste 2 segmenten per wiel worden gemonteerd. Als de remvoering op de remschoenen nog genoeg dikte heeft maar wel natte plekken laat zien, moet u deze vervangen. Het remvermogen zal anders niet genoeg zijn voor bij de APK.

Bekijk ook alle mazda remschoenen op RemOnderdelen.nl