Remschoenen MAZDA

Remschoenen werken hetzelfde als remblokken. Er wordt remvoering tegen een remschijf of -trommel aangedrukt, dit zorgt voor frictie. De remschoensets worden enkel aan de achterkant van de auto gebruikt. Ze slijten niet heel snel waardoor ze niet vaak vervangen hoeven te worden. Het is echter wel een APK-afkeur wanneer de auto niet genoeg remt aan de achterzijde, of als er remverschil is.

Vul uw kenteken in om snel remschijven voor uw auto te vinden

Remschoenset monteren

Een remschoenset is altijd zonder montage-veren, deze remschoen montageset inclusief montage-veren kunt u los bijbestellen. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}.

Remschoenen MAZDA bestellen

Let bij het demonteren op lekken van remvloeistof zodra de wielremcilinder los gemaakt wordt. Invoeren van auto's uit Belgie komt steeds vaker voor. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Remschoenen zelf demonteren

Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Het is ook verstandig om de wielremcilinders op lekkage te controleren en de remtrommels op oneffenheden. De handremschoenen komen vooral voor bij auto’s met remschijven achter waar er in de remschijf een trommel zit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.